Ny og oppgradert hjemmeside

Vi har skiftet til ny nettside.

Sjekk ut HeineKolltveit.com

Livet, arbeidet og forholdet du ønsker
Harald, student, 21 år
Etterbilde 6 måneder senere
Idag har jeg et klart definert bilde på fremtiden, mening med livet og hvor jeg skal hen. Jeg fokuserer mye mer på det som er viktig som igjen har gjort livet mitt mye bedre. Samtidig har jeg fått et annet syn på livet. Det handler nå mer om drømmer, hva som er mulig og utvikle seg på et annet plan enn det rent fysiske. Klarheten, motivasjonen, inspirasjonen og potensialet jeg føler nå har gjort at jeg stresser og tenker over uviktige ting 70% mindre. Hver dag spiller jeg nå spill og ser på TV 3-4 timer mindre enn før, som igjen gir massevis av tid til å gjøre de tingene som virkelig gir meg noe tilbake, feks. å søke ny kunnskap og visdom og snakke med mennesker. Og siden jeg er mindre oppe i mitt eget hode og tanker så er jeg mer oppriktig interessert i menneskene rundt meg, som igjen fører til at de åpner seg mer og jeg opplever mye dypere og mer meningsfulle relasjoner - både til venner, nye kjente og kjæreste.

Og et veldig viktig sluttpunkt: Jeg kan velge å være glad!

Forbilde Før:
I september følte jeg at jeg hadde mye rom for å få det bedre. Jeg følte det var mye uforløst potensiale i meg, men jeg manglet både motivasjon og retning. Jeg visste jeg ønsket mer lidenskap til de tingene jeg var opptatt av og at jeg på en eller annen måte ville hjelpe andre. Jeg satt med en anelse om at jeg ville gjøre noe stort, og jeg ønsket å utforske hva det kunne være og hvilke grep jeg måtte ta for å gå videre i å hjelpe meg selv og andre - å gå fra tanke til handling.
Å jobbe med Heine

I timene har jeg kommet med det jeg var interessert i å ta opp og Heine har stilt mange gode, åpne spørsmål og gitt noen beskjedne innspill. Det har gått meg til å se tingene på en ny måte og gitt meg nye perspektiver. Summen av det har vært formidabel! Jeg går ut fra hver time og føler jeg har lært noe, utviklet meg, fått et nytt perspektiv, føle meg lettet og fått motivasjon (av typen indre motivasjon som ikke legger seg etter noen dager, men gjør at jeg fortsetter på sikt å gjøre de riktige og viktige tingene for meg.)

Timene med Heine har fått meg til å innse at jeg har svarene på de viktige og store spørsmålene i livet selv - det gjelder bare å stille de rette spørsmålene.Ved å uttrykke de tankene jeg har hatt til en annen så har jeg fått satt det i system og frigjort en del mental kapasitet og jeg føler en positiv forpliktelse til å starte å bygge en ny type identitet innenfra: Den personen jeg ønsker å være begynner å manifestere seg.

Heine har vært et ekte menneske - og selv om jeg har vært klienten hans så har forholdet vært veldig nært og personlig. Jeg oppfatter Heine som veldig åpen og kunnskapsrik - samtidig som han ikke har inntatt en ekspertrolle. Han er veldig lett å prate med, glad og oppriktig interessert. Hans inspirasjon har også smittet over på meg.

En ting jeg virkelig har satt pris på er at han har sendt meg notater etter hver time slik at jeg i ettertid kan gå tilbake, huske på hva vi snakket om og fortsette fremgangen min.

Oversikt over referanser