Ny og oppgradert hjemmeside

Vi har skiftet til ny nettside.

Sjekk ut HeineKolltveit.com

Livet, arbeidet og forholdet du ønsker
Kvinne, personalkoordinator, 34 år
Etterbilde 6 måneder senere
I dag føler jeg at jeg virkelig er på vei fremover. Jeg har tatt kjempeskritt og er lykkelig og stolt over å føle meg nyttig og god på jobben jeg gjør. Jeg er blitt klar over egne styrker og forbedringspunkter og hvordan jeg selv fungerer. Jeg vet hva jeg kan tilby, er komfortabel med hvem jeg er og tør og være meg selv på godt og vondt - dermed både er og fremstår jeg som mer sikker.

Jeg ble nesten headhuntet til jobben jeg er i nå - og fordi jeg var klar over disse tingen så overbeviste jeg de som ringte.

For meg så handler det om en trygghet om at jeg trenger ikke å være perfekt hele tiden - folk er glad i meg likevel!

Forbilde Før:
For et halvt år siden følte jeg at livet mitt stod stille. Jeg hadde et bra liv, men fikk ikke "brukt" meg selv og så ingen fremtid i jobben jeg var i. Jeg følte ikke at folk hadde tillit til meg og syntes jeg var flink. Det var trasig og vanskelig, og førte til at jeg mistrivdes på jobben - noe som også plaget meg i fritiden.
Å jobbe med Heine
Min største utfordring viste seg å være at jeg hadde en veldig sterk indre "realist" eller "sabotør" som fortalte meg at "mine drømmer kommer ikke til å gå i oppfyllelse likevel". Gjennom timene med Heine ble jeg bevisst på dette og jeg turte etterhvert å sette "drømmeren" i meg først. Da jeg så fikk konkretisert hva det er jeg virkelig ønsket meg så slapp jeg å slite så mye og ting kom av seg selv.

Den største lærdommen jeg har fått er at selv når man er på sitt laveste punkt, og alle ting går på tverke, så er det smart å ikke være altfor stolt og heller be om hjelp til å få andre perspektiver og komme over kneiken.

Heine blander varm medmenneskelighet med en evne til å sparke folk i ræva. Han kan faget coaching og er sikker på rollen han har. For meg så passet det ypperlig at han er jordnær og jeg følte meg helt komfortabel til å snakke om personlige ting jeg ikke så lett deler med andre.

Oversikt over referanser