Ny og oppgradert hjemmeside

Vi har skiftet til ny nettside.

Sjekk ut HeineKolltveit.com

Livet, arbeidet og forholdet du ønsker
Veldig mange lurer på spørsmål som kan oppsummeres med "Jeg liker ikke denne følelsen. Hvordan blir jeg kvitt den?". Løsningen ligger alltid et annet sted enn folk forventer... Les resten her!
Hva om din evne til å gi oppmerksomhet til noe over tid henger sammen med hvor fornøyd du er - og hvor mye takknemlighet du opplever? Les resten her!
Jeg har brukt ÅR på å jobbe knallhardt for å få kontroll på livet mitt - og spesielt dette med tanker og følelser. Les resten her!
Vet du om den ene enkle tingen du kan gjøre som vil transformere krangler til nærhet og kjærlighet? Og nei, det er ikke å la partneren overkjøre seg... Les resten her!
Forrige video, Bli best UTEN mental trening, berørte tydeligvis noe i flere av dere. Jeg mottok eposter med både heiarop og spørsmål om å bli mer konkret. Hvordan fungerer dette med balanse og kraft? Les resten her!
Er mental trening virkelig måten å leve livet og nå målene på? Er positiv tenkning en blindvei? Les resten her!
This is the story of my journey and learning the last two and a half years, quickly and honestly. They have left me profoundly changed at a deep level as a much more empowered, happier, tender and loving person. I’m writing this partially for inspiration for what’s possible ... Les resten her!
Stadig får vi beskjed om at uten smerte så kommer vi ingen vei, og vi vokser iallefall ikke som mennesker. Men stemmer det?? Les resten her!
Vi blir dynget ned av selvhjelpsteknikker som skal hjelpe oss å prestere bedre. Og hele samfunnet forteller oss at vi må prestere enda bedre enn vi gjør i dag. Mer prestasjon, mer mestring er tydeligvis måten vi skal lykkes på og bli lykkelig. Men på hvilke måter blir vi holdt ... Les resten her!
Det jeg er interessert i å finne ut av er å finne de enkleste og mest kraftfulle måtene å skape varig endring på. Konseptet selvtillit er veldig mye misforstått - man fokuserer veldig ofte på en liten og lite kraftfull versjon av selvtillit. Se video her om hvordan du går fra ... Les resten her!
Har du noen gang hatt følelsen av å miste kontrollen? For en måned siden så hadde jeg en opplevelse som veldig fort kunne blitt ubehagelig, traumatisk og begrenset meg videre i livet ... Les resten her!
Hvis vi kommer til kjernen av det vi virkelig bryr oss om og deler det, hva skjer da? Det jeg bryr meg om er connection. Les resten her!
Livet leves best utenfor komfortsonen ... eller? Les resten her!
Her er en kjapp liten video om å surfe på livets bølge - en lærerik metafor for hvordan håndtere livets oppturer og nedturer. Les resten her!
Her er en av de mest verdifulle og kraftfulle øvelsene når det gjelder å transformere frykt, nervøsitet, stress og uro til indre ro og fred. Les resten her!
Videoblogg om hvordan aksept har en transformativ effekt på utfordringer vi møter. Les resten her!
Videoblogg om 3 måter å møte utfordringer på og hvordan du kan vokse mest på veien. Les resten her!
De fleste av oss har mål her i livet - enten de er nedskrevne eller ikke. Og det finnes tonnevis av filosofier rundt hvordan nå målene sine. Denne eposten er ikke om det, men om hvordan du behandler deg selv og livet på vei dit? Og hva gjør du når du ... Les resten her!
Dette er første gang på 5 år(!) jeg har hatt vinterferie sammen med familien. Jeg har hvert år følt at jeg er for travel og opptatt og ville heller ikke prioritere å ta 1 av kun 5 ferieuker midt på vinteren. Så hvert år har jeg sendt datteren min avgårde ... Les resten her!
Det er alltid litt spesielt å sette strek for ett år og gå inn i det neste. Denne gangen ble det enda mer spesielt. Les resten her!
Gå til ny nettside heinekolltveit.com