Ny og oppgradert hjemmeside

Vi har skiftet til ny nettside.

Sjekk ut HeineKolltveit.com

Livet, arbeidet og forholdet du ønsker
Personlig coaching

Hvilke av punkene under stemmer for deg?

 • Jeg vil utvikle min selvinnsikt og selvtillit
 • Jeg vil ha støtte i å fokuserer på mål og oppnå dem
 • Jeg vil lære meg å prioritere, utvikle effektive strategier og fullføre prosjekter og mål
 • Jeg vil utvikle mine lederegenskaper både overfor meg selv og i samspill med andre
 • Jeg vil utvikle arbeidsglede og virkeliggjøre mine visjoner
 • Jeg vil skape målrettede løsninger på problemer
 • Jeg vil ha mer motivasjon til endring
 • Jeg vil øke min ytelsesevne
 • Jeg vil utvikle gode kommunikasjonsferdigheter
 • Jeg vil bedre evnen til å møte utfordringer
 • Jeg vil skape bedre balanse og harmoni mellom jobb, familie og fritid
 • Jeg vil finne ut hvem jeg er og hva jeg skal gjøre i livet

Om ett eller flere punkter stemmer så kan coaching være et effektivt verktøy for å hjelpe deg.

Med Heine som coach fikk jeg hjelp til å sette klare mål som gjorde meg i stand til å fylle hverdagen min med meningsfylte aktiviteter. Heine er flink til å stille spørsmål som får en til å tenke og jeg sitter alltid igjen med nye ideer og en klar handlingsplan etter en coachingøkt, noe som er ekstremt motiverende.

— Henning, IT-rådgiver, 31 år

Coaching är ett fantastiskt verktyg för personlig utveckling. Jag har haft förmånen att bli coachad av Heine, i en period när jag hade behov för att finna bättre balans mellan arbetsliv och privatliv, samt utforska vidare utveckling för mig i arbetslivet. Heine fick mig snabbt att inse att det inte ska till så mycket för att uppnå bättre balans mellan arbetsliv och privatliv. Han utmanade mig också på att ta klivet in i det okända för att testa tanken på att prova på något helt nytt. Klivet in i det okända har gjort mig i bättre stånd till att värdera nya, okända situationer och idag är jag tacksam och glad för att Heine hjälpte mig genom denna resa.

— Veronica, prosjektleder, 41 år

Jeg har ved flere anledninger blitt coachet av Heine, og har hver gang hatt et stort utbytte av coachingen. Hans evne til å skape en fortrolig og god atmosfære, har ført til en større trygghet og åpenhet enn forventet. Gode spørsmålsstillinger har fått meg til å se ting klarere, til å oppdage nye perspektiver og muligheter både privat og i jobb. Heines solide kunnskaper og ferdigheter innenfor coaching, og hans evne til å gi oppmuntring og anerkjennelse har betydd mye for min motivasjon og utvikling.

— Kvinne, Helsearbeider, 57 år

 

Jeg har hatt privilegiet å bli coachet av Heine. Han har virkelig utfordret meg og fått meg til å innse hva jeg ønsker og hvordan jeg skal oppnå det - både i arbeidslivet og privatlivet. Heine er en god lytter og en observant og omsorgsfull person som innehar alle kvalitetene og egenskapene en god coach bør ha. Jeg finner sesjonene våre spennende, morsomme og ikke minst tankeprovoserende.

— Michal, IT-rådgiver, 32 år

 

Jeg har gjennomført en serie med coaching-timer hos Kolltveit. Jeg er meget fornøyd med måten han engasjerte seg i min utvikling og det var en viktig faktor for meg i en serie med valg jeg gjorde. Gjennom forskjellige øvelser og teknikker ble det fort klart for meg hva som var de riktige valgene og prosessen skjedde på mine premisser. Kolltveit er ærlig og direkte og jeg håper at flere får glede av hans talent. Jeg vil anbefale Kolltveit til de som ønsker endring eller de som ønsker å hente ut mer av sitt eget potensiale.

— Tore, Rådgiver, Økonomi, 29 år