Ny og oppgradert hjemmeside

Vi har skiftet til ny nettside.

Sjekk ut HeineKolltveit.com

Skap fokus i dag!
 
Fokus - Det travle menneskets guide til fokus, effektivitet og balanse i livet

Det som tok meg årevis med slit, undersøkelser, leting, lesing, nytenking, og prøving og feiling for å finne ut, deler jeg med andre for å hjelpe de å få gode resultater mye raskere og enklere enn jeg gjorde.

Here er noe av det som står i boken som vil hjelpe deg til å bli fokusert og effektiv.

  • Syv enkle prinsipper for å skape fokus, effektivitet og balanse i livet
  • De tre enkle spørsmålene som vil gi deg motivasjon
  • En enkel øvelse for å gi deg mer energi
  • Massevis av tips for å skaffe deg fokus
  • Hvordan få fokus og effektivitet til å bli en uunngåelig vane
  • Seks praktiske eksempler på steg for å skape fokus
  • Tre verktøy for å kutte ut facebook, nettaviser og andre distraherende nettsider

Hvis du har lyst så kan du ta i bruk noen få av ideene fra denne boken i dag og forbedre fokuset ditt innen 24 timer.

Tilbud
279,- 179,-339,- ca. 219,-
eller
Kjøp bok
Du vil få umiddelbar tilgang
til PDF etter betaling
Via amazon.co.uk

Jeg er så sikker på at denne boken er verdt det for deg at jeg har 100% fornøydhetsgaranti - så om du leser denne boken, prøver ut teknikkene og ikke er fornøyd, så send meg en epost innen tre måneder etter kjøpet, så får du alle pengene dine tilbake.

Om du kjøper boken via amazon og har lyst å begynne å lese med en gang, send meg en epost (heine@2null.no) med kvitteringen, så sender jeg deg en pdf.

Hva folk som har lest boken har sagt:

Jeg holder på å lese boka Fokus. Det er for min del ikke en liten bok man leser, men den er som en matematikkbok. Man jobber seg gjennom kapittel for kapittel, tenker og grubler, noterer, tenker litt mer og går videre når man føler seg ferdig med ett kapittel, for så å løse nye utfordringer :) Masse nyttig i boka :)

— Jeanette Wagelid Schjetne, Spesialpedagog i matematikk og selvstendig næringslivsdrivende

 

Dersom man virkelig ikke har tid til å lese bøker anbefaler jeg på det varmeste å sette seg ned i godstolen og lese Fokus skrevet av Heine Kolltveit. Boken er lettlest og har samtidig faglig dybde rotfestet i livsbalansen vi alle leter etter. En engasjert leser får muligheten til å sette klarere lys over sin egen hverdag og tilværelse, og gjennom enkle øvelser får leseren kjenne på effekten av litteraturen. Konkrete verktøy og gode eksempler gjør at man stadig kan komme tilbake til boken og friske opp oppskriften på riktig fokus. Et hvert menneske som er interessert i et mer gjennomtenkt liv med bedre mulighet for å oppnå personlige mål, vil ha stort utbytte av å lese Fokus.

— Regine Åbø, psykologistudent

 

Boken til Heine gjorde meg bevisst på alle distraksjonene som hver dag tar vekk fokus fra det som er viktig i livet mitt. Samtidig gav boken praktisk beskrivelse av hvordan jeg kan gå frem for å rydde vekk disse distraksjonene og en lettfattelig beskrivelse av prinsippene bak metoden. Jeg likte boken fordi den hjalp meg både å tenke gjennom hva jeg ønsker å fylle livet mitt med og å bestemme konkret hva jeg skulle gjøre for å oppnå dette.

— Henning Ellingsen, IT-rådgiver

Tilbud
279,- 179,-339,- ca. 219,-
eller
Kjøp bok
Du vil få umiddelbar tilgang
til PDF etter betaling
Via amazon.co.uk
Om forfatteren:
heine
Heine Kolltveit
Heine begynte på doktorgraden sin i 2003 og brukte 2-3 år med å bli stuck i "dødens Internett-sirkel". (Altså der man sjekker epost, gjerne flere kontoer, så nettaviser, så morosider, så tilbake til epost, osv.) For å komme seg ut av det begynte å han studere hva som skal til for å skape fokus, konsentrasjon, produktivitet og balanse i livet. Med disse teknikkene, tankesettene og verktøyene fullførte han suksessfullt doktorgraden sin på tiden. Han jobber nå fulltid som coach med å hjelpe andre med fokus, produktivtet og balanse.