Ny og oppgradert hjemmeside

Vi har skiftet til ny nettside.

Sjekk ut HeineKolltveit.com

Livet, arbeidet og forholdet du ønsker
Om

Visjon

example Å skape en bedre verden gjennom å hjelpe mennesker som ønsker å skape en positiv forskjell i verden til å kunne leve godt med en jobb basert på lyst, lidenskap, meningsfullhet, styrker og bidrag - og samtidig ha fritid nok til familie, opplevelser og livsnytelse.

Etter å ha prøvet og feilet med psykiater, psykolog og coach tidligere var jeg egentlig i tvil om jeg noensinne ville finne noen som kunne hjelpe meg. Med de andre følte jeg meg vurdert og veiledet av noen som ikke greide å se meg, og kjenne på de problemene jeg tok opp.

Med Heine derimot følte jeg meg forstått. Han har en medmenneskelig og empatisk tilnærming, stiller gode spørsmål, og er oppmerksom og tilstede i samtalen. Jeg vil anbefale det til alle som føler de trenger noen å snakke med, eller føler de er klare for å gjøre noen endringer i livet sitt.

— Cathrine, 26 år, student

Hvem er jeg?

exampleHeine Kolltveit - sertifisert coach gjennom verdens største coachforening, ICF.

Heine har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU og fullførte doktorgraden i 2008.

Heine har over 8 år erfaring med endringsarbeid, og 4 år erfaring som coach.

Hei! Visste du at kun en av tre doktorgradstudenter fullfører før pengene løper ut. Og den siste tredjedelen fullfører aldri.

Det var på grunn av personlig utvikling at jeg i det hele tatt klarte å fullføre, og det før det gikk tomt for penger og tid. Uten motivasjonen, tidsplanleggingen og tankesettene jeg lærte meg ved siden av doktorgradsstudiene, så hadde jeg aldri kommet i mål med den.

Å bruke sitt potensiale kalles det. Å være den beste seg selv. Å hente frem skjulte ressurser i deg selv. Å forbedre prestasjonene dine. Å lære om deg selv og hvordan du fungerer optimalt.

Og det har jeg lyst å hjelpe deg også med. Slik at du får motivasjon, fokus og troen på at du kan nå dine drømmer, ønsker og mål. Slik at du får et bedre liv. Og slik at du kan bidra ti at andre får et bedre liv.

Men det som er utrolig viktig for meg er at det du velger å gjøre gir mening for akkurat deg. Slik at når du går for noe, så er det noe som virkelig er viktig for deg.

Og slik at det du oppnår er meningsfull forandring i livet ditt.

Hvis du i tillegg ønsker å skape en positiv forskjell i verden, så ser jeg veldig frem til å snakke nærmere med deg.

Ta kontakt!

Heine er en coach som er dyktig til å stille de riktige spørsmålene. Gjennom coachinga hans fikk jeg satt andre og flere ord på de tankene jeg allerede hadde. Svarene til de oppgavene jeg ville jobbe med lå allerede der, og jeg trengte bare input fra Heine for å få de frem. Han var også veldig flink til å få meg til å føle mestring og at dette var noe jeg kom til å få til. Samtidig la han også press på meg slik at jeg faktisk også gjennomførte. Alt i alt veldig fornøyd med erfaringen.

— Mann, 31 år

 

Heine hjalp meg med å finne ut hva som er viktig for meg og hvorfor. Vi brukte dette til å lage effektive handlingsplaner, der resultatet ble mer meningsfulle og motiverende dager. Heine er en empatisk og god lytter som det er enkelt å åpne seg for, noe som i tillegg til kunnskapen og de gode spørsmålene skaper et bra utgangspunkt for coachingen.

— Mann, 29 år

Flere referanser...